Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
Ja prasować nie lubię ale przez dłuższy czas pracowałam w sklepie odzieżowym gdzie były ubranka wszelkiego gabarytu więc nauczyłam się tak profesjonalnie składać i układać że mi się nic nie mnie elegancka kosteczka he he. Jedyne co prasuje to od święta koszulę męża ale to mało kiedy bo on nie lubi koszul no i czasem swoją sukienkę letnią mam takie z dwie co się w praniu strasznie mną
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
MILUSIA JAK ZADOWOLONA Z RANA MARTA TERAZ TO SIE MOZNA Z TEGO USYPIANIA POŚMIAĆ ALE WTEDY TO MI WCALE DO ŚMIECHU NIE BYŁO A JA TO NIE PRZEPADAM ZA PRASOWANIEM WCALE PRASUJE JAK WYCIĄGAM Z SZAFY PIORĘ CIUSZKI MAŁEGO JUZ OD DŁUŻSZEGO CZASU W PROSZKU OMO LUB INNYM I PŁYN DO PŁUKANIA COMFORT LUB SOFT I WSZYSTKO JEST OK
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie ja tez sie przymierzam,zeby nie kupowac juz osobnych plynow. I tak mysle,ze jak mi sie skonczy to co mam,to sprobuje wyprac w normalnym

daris,a u Ciebie nie potrzba gumiaczkow jak sie wychodzi na spacerek?
Bo u mnie,tak jak u lady_dosi, bez gumiaczkow ani rusz,he,he
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
dziewczyny do ilu miesięcy dziecko budzi sie w nocy na posiłek?bo juz w sumie zapomniałam jak to było z Dominikiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
Aga spróbuj myślę ze bedzie ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
No wlasnie? Do ilu? He,he Monia,czytalam,ze nawet do roku sie moze budzic albo i dluzej Julka tak bedzia miala na pewno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Ohoho to czuje ze Natan tez sie znajdzie w tym zacnym gronie dlugodytansowcow hihi
Gumiaczki...u nas? nieeee
U nas luzik jest ogolnie.. w lasach snieg,chodniki albo czarne w kamykach albo sliskie
Ale zeby blotko to niee...
Zreszta jak mi chodnik nieodpowiada to chodze ulica
No ale w takim razie jak ja mam do Ciebie Aga przyjechac jak ja nawet gumiakow nie mam hahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
hehe nie mogę mówisz ze Julka bedzie taki zbój hihihi no nie życzę ci tego Aga Dominik jak miał roczek do chyba juz przesypiał całe nocki ja tu myślałam do 9 10 miesiecy a tu masz hehe nawet do roku i dłużęj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
dobry wieczór. no więc ja również nie znoszę prasowania
swoje rzeczy prasuje przed założeniem, ale rzeczy małej - hmm kolekcjonuje w wielkiej torbie ikei do prasowania - właśnie czeka na mnie wypełniona po brzegi torba ehhh, jutro chyba będzi eprasowanko wieczorem przed telewizorem.
Aguss - też wolę ciachnąć sesje dwugodzinną niz kilka krótszych często
I wiecie czego jeszcze nie znoszę - rozładowywać zmywarki, normalnie do szału mnie to doprowdza za to lubie odkurzać

Jesli chodzi o pranie to ja piorę i płuczę w neutralu, ale jak mi się skończy będę używać naszego proszku i płynu i wszystko piorę razem - białe z kolorami - nic mi się jeszcze nie zafarbowało
My mamy w domu psa i kota więc o sterylność trudno hihihih

Nana - śliczny Gabiś, niesamowite ma te oczka
Agusss - Milusia też cudna, śmieszka taka małą

Dziewczyny wygląda na to, że udał Wam się spacerek w lesie - jakie zadowolone mamusie na zdjęciu

U nas błoto po kostki, musiałam po powrocie od razu psa pod prysznic wrzucić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
527 Postów
6666 6666
(6666)
Wyjadacz
no nic uciekam do spania do jutra mamuśki spokojnej nocki życze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj